Biztonsági ajtók

MUL-T-LOCK biztonsági ajtó
MAGZET biztonsági ajtó
Egyedi tervezésû biztonsági ajtó

Betörésvédelmi szempontból a legbiztonságosabb megoldás a biztonsági ajtó alkalmazása. Beszerelésére lehetõség van utólag is, ekkor a régi ajtót, és a hozzá tartozó keretet szakembereink eltávolítják, majd acélból készült keretet ültetnek a falba. Ebbe az acélkeretbe kerül az ajtó, amely szintén acél alapanyagú. Az ajtó belsõ felépítésébõl adódik, hogy sehol nem fúrható át, jó hõszigetelõ. Erre a belsõrészre pedig olyan borítás kerül, amely nem üt el a környezetétõl.

A biztonsági ajtók zárai különlegesen jó minõségû zártestbõl, kiváló zárbetétbõl, és az ezt védõ szerelvényekbõl áll, s így alkot tökéletes egységet. Záráskor a fent említett acél keretbe fent, lent, elöl és hátul acél csapokkal záródik, nem törhetõ be, nem feszíthetõ fel. Megrendelhetõk ennél több ponton záródó ajtók is.


MUL-T-LOCK biztonsági ajtó

Bemutatótermünkben mûködés közben megtekinthetõ a MUL-T-LOCK izraeli biztonsági ajtó, amely az egyik legmodernebb, interaktív kulccsal mûködik. Acél keretben, többféle méretben megrendelhetõ üzletünkben.


MAGZET biztonsági ajtó

A MAGZET biztonsági ajtó szintén megtekinthetõ bemutatótermünkben, mûködés közben, belsõ felépítéssel együtt. Egyedi tervezésre készül, illeszkedik a környezetéhez.


Egyedi tervezésü biztonsági ajtók

Itt bemutatunk néhány elkészült biztonsági ajtót, egyedi megrendelések szerint:

(kép1) (kép2) (kép3)